זה כמובן תלוי בנתונים שלך, אבל עם המומחיות והשיטה היסודית
שלנו הצלחנו לקצר את התהליכים לאלפי אנשים שהשיגו את החלום
ושינו את חייהם

הכי טוב להתקשר
אבל ניתן גם להשאיר פרטים
6

שלבים

לאזרחות

1 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני
2 0
חתימת ההסכם לשירות
3 0
איסוף מסמכים
4 0
לגאליזציה ואימות המסמכים
5 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני
6 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני

השאירו פרטים ונחזור מיד

מגורים בכל רחבי אירופה

מי שמחזיק בדרכון רומני רשאי לגור באופן קבוע בכל אחת ממדינות האיחוד האירופי (ובמדינות אמנת שנגן) ובפרט ברומניה ובמדינות נוספות, שבהן מחירי הדיור, השכירות והמחיה נמוכים בהרבה מבישראל.

הזדמנויות לרכישת נדל"ן ופעילות מסחרית בכל אירופה

למחזיקים בדרכון אירופי פתוחות אפשרויות רבות להשקעה בנדל"ן ביבשת ונגישות גבוהה יותר לבנקים באירופה. מחירי הנדל"ן ברומניה ובאר־ צות נוספות באיחוד האירופי נמוכים מאוד בהש־ וואה לישראל ומניבים תשואה שיכולה להגיע לשיעור של 7 עד 12 אחוז – גבוה באופן משמעותי מהתשואה המקובלת בשוק הנדל"ן בארץ. באירופה שבה מאות מליוני תושבים יש אינסוף הזדמנויות עיסקיות לעומת ישראל שבה האוכלו־ סיה מצומצמת

מעברים מהירים לתוך אירופה ובין המדינות

דרכון אירופי מעביר אותך לתור של אזרחי אירופה בנמלי התעופה ומקצר לך את זמן הכניסה לעומת התור של הלא-אירופאיים שבו עמדת עם הדרכון הישראלי.

עבודה בלא הגבלה במדינות האיחוד האירופי

דרכון רומני מאפשר לך לעבוד באופן חוקי לחלוטין וללא הגבלה בכל אחת מ 28- המדינות החברות באיחוד האירופי ולהנות מהתנאים הסוציאליים שלהן כמו פנסיה, ימי חופש, דמי אבטלה ועוד. האפשרות לעבוד ללא הגבלה במדינות העשירות באירופה יכולה להניב לך משכורת גבוהה בהרבה מהארץ.

לימודים אקדמיים באוניברסיטאות אירופאיות בסבסוד חלקי או מלא

האפשרות להתקבל וללמוד במדינות אירופה השונות בה נמצאות חלק מהאוניברסיטאות הנח־ שבות ביותר בעולם נפתחת לך ולילדיך. איתה נוצרת הזדמנות לחיסכון ניכר לעומת לימודים בישראל כי הלימודים האקדמיים מסובסדים ע"י הממשלות באופן מלא או חלקי לבעלי אזרחות אירופית. גם מלגות במוסדות רבים ניתנות רק לבעלי דרכונים אירופאיים. כל אלה יכולים לחסוך לך ו/או לילדיך עשרות אלפי שקלים!

הגנה וביטחון כשמטיילים בחו"ל

דרכון אירופי מגביר את הביטחון שלך לעומת הדרכון הישראלי בטיול או בשהייה בחו"ל, כי אפשר לקבל הגנה קונסולרית רומנית או הגנה קונסולרית אירופית במקומות בהם אין קונסוליה רומנית או ישראלית.

כניסה לאירופה ללא צורך בויזה!

אם לא ידעת, האיחוד האירופי הודיע שהחל מ 2022- אזרחים ישראלים (כמו כל הלא-אירופאים) שירצו להיכנס למדינות האיחוד כחלק – ETIAS יהיו חייבים להצטייד בויזה בשם מהבדיקות הבטחוניות שמונהגות ביבשת. מחזיקי דרכון רומני/אירופאי יהיו פטורים מחובה זו.

כניסה חופשית למדינות (כולל כאלה שמגבי־ לות כניסת ישראלים)

כניסה חופשית למדינות (כולל כאלה שמגבי־ לות כניסת ישראלים) דרכון אירופי מאפשר כניסה חופשית לכ 150- מדינות ברחבי העולם ללא צורך בויזה או אשרה. בנוסף לכך, דרכון אירופי מאפשר כניסה למדינות שלא מקיימות קשרים דיפלומטיים עם ישראל ושהכניסה אליהן אסורה לישראלים. לדוגמה האי באלי באינדונזיה.

התחברות לשורשים שלך ברומניה

נכון, אולי אפילו נולדת בישראל או עלית בילדותך ואין לך שום זיכרון משם, אבל רומניה ארץ יפה ושווה ביקור עם 7 אתרים שהוכרו כ-״אתר מורשת עולמית״ על-ידי אונסק״ו ולא רק כדי לאתר את שורשי המשפחה. לא צריך אזרחות רומנית לטיול ברומניה – אבל בכל זאת זה כמו "לחזור הביתה".

השאירו פרטים ונחזור מיד

,,

“חייב להודות ליורם
וללריסה התותחים שה־
צליחו כנגד כל הסיכויים
לאתר תעודת לידה של
סבתא שלי ז”ל ברומניה
(אפילו לא ידענו תאריך
לידה שלה). יורם
ולריסה עשו את
עבודתם באופן המקצו־
עי ביותר, תמיד עדכנו
אותי והיו בקשר לכל
אורך התהליך

וכמובן שבסוף הוציאו אזרחות רומנית
לי ולכל הילדים שלי.” –תומר זילברש־
טיין “לריסה ויורם היו מקצועיים מאד,
יסודיים ושקופים. יש להם ידע מקצועי
רב ואנשי קשר טובים ברומניה.
מעבר לכך הם תמיד בסבר פנים נעים
וסבלני ותמיד היתה אוזן קשבת ורצון
לעזור.בזכות הכוונתם קיבלתי את הדר־
כוהרומני.

השאירו פרטים ונחזור מיד

באופן כללי מאוד (עם חריגים וסייגים), החוק הרומני קובע כי כל מי שנולד ברומניה (לרבות איזורים מסוימים שהיום בשליטת המדינות אוקראינה ומולדובה), ילדיו, ילדי ילדיו וילדי ילדי ילדיו- זכאי לקבלת אזרחות רומנית ודרכון רומני. ולדוגמא: מרסל רוזנברגר נולד בעיר יאשי ברומניה בשנת 1920 ועלה עם הוריו ואשתו הטרייה לישראל בשנת 1947. נולדו להם 3 ילדים בין השנים 1949-1956 ועם השנים הילדים שלהם התחתנו ונולדו גם להם ילדים. כשמרסל נפטר בשיבה טובה בשנת 2015 היו לו 8 נכדים ולאחר שנפטר, הנכד הגדול, לאחר סיום השירות הצבאי, ביקש לברר האם יוכל לקבל אזרחות רומנית והתשובה היא: כן! מאחר ומרסל נולד ברומניה, הן ילדיו של מרסל זכאים לאזרחות רומנית והן נכדיו של מרסל זכאים לאזרחות רומנית וגם ניניו, יהיו זכאים לאזרחות רומנית, על-אף שנפטר.

החוק הרומני, קובע כי הזכאות לאזרחות עוברת ב״ירושה״ ובקשר דם, מכאן, כי בני/בנות זוג, אף אם בנישואין כדין, אינם זכאים לאזרחות מכח הנישואין לאזרח/ית רומניה.  

כן!  אם לאחד מבני הזוג יש אזרחות ודרכון רומני, בן/בת הזוג שאינם מחזיקים באזרחות הרומנית (וכן הילדים), יוכלו להצטרף לבן/בת הזוג המחזיקים באזרחות הרומנית במסגרת ״איחוד משפחות״ ו- ״ויזת בן/בת זוג״ ולשהות, לחיות ולעבוד במדינה המיועדת, כל אחת על-פי תנאיה.

בין שנה לשנתיים, תלוי ב״מסלול״ החוקי הנדרש בהתאם לסטטוס האזרחי של יליד/ת רומניה, לרוב בהתבסס בשנת היציאה מרומניה. באם יליד/ת רומניה לא ויתר/ה על אזרחותו/ה / אזרחותו/ה לא נשללה (עולים מהשנים 1950-1952 וחלק מהעולים בשנת 1964) – התהליך ייארך כשנה (במקרים מסוימים אף בתוך 8-9 חודשים). באם יליד/ת רומניה ויתר/ה על אזרחותו/ה / אזרחותו/ה נשללה (העולים בשאר השנים)- התהליך ייארך בין שנה וחצי לשנתיים. 

כן! הדרישה הבסיסית ביותר כחלק מתהליך קבלת האזרחות היא הוכחת לידה, באמצעות תעודת לידה מרומניה (Certificat de naștere). להרבה מאוד מהזכאים או מילדי הזכאים ו/או נכדי הזכאים אין תעודת לידה ו/או מסמכים מרומניה ובמקרה כזה, אנו נדאג להנפקת תעודת לידה ישירות ברומניה, כחלק אינטגרלי מהשירות שלנו ובאמצעות אחד ממשרדי עורכי-הדין עמם אנו עובדים, בחלוקה למחוזות השונים ברומניה והסקטורים השונים בבוקרשט, גם במקרים בהם יליד/ת רומניה כבר אינם בין החיים.

מאחר ויש להראות זהות בין המסמכים השונים ולהראות את הקשר המשפחתי בין הזכאים השונים, בכל מקרה של שינוי שם, יש לצרף תיעוד לשינוי והדבר פשוט ביותר- באמצעות ״תעודה המעידה על שינוי שם״ אותה מנפיקה רשות האוכלוסין וההגירה במשרד הפנים ובמקרה הצורך, במקרים מורכבים יותר, אם כתוצאה מטעויות רישום ו/או אימוצים ו/או אחרים- קיימת אפשרות לפנות לערכאות המשפטיות, הן בישראל והן ברומניה לצורך קבלת האישור הנדרש.

רשימת המסמכים הדרושים (מעבר להוכחת הלידה ברומניה) כוללת בעיקר מסמכי תיעוד רשמיים של מדינת-ישראל כגון: תעודת לידה (לילידי ישראל), תמצית רישום אוכלוסין, תעודה המעידה על שינוי שם (במקרה הצורך), תעודה המעידה על אזרחות ישראלית, תעודת נישואין/תעודת גירושין, ״תעודת יושר״ ומסמכים נוספים לפי העניין. את כל המסמכים ניתן לקבל ישירות בלשכות רשות האוכלוסין וההגירה השונות בארץ (משרד הפנים), המועצות הדתיות ואת חלקם אף להזמין דרך האינטרנט ישירות לבית ו/או ישירות לקונסוליה הרומנית (״תעודת היושר הקונוסולרית״).

כן. החוק הרומני קובע כי הזכאות עוברת ב״ירושה״ גם במקרה והזכאים הראשוניים נפטרו ולכן, גם במקרים כאלו, אנו יכולים להשיג הוכחות לידה גם מעל ל- 75 שנים אחורה בזמן.

לא. אנחנו עושים את כל התהליך עבורכם ישירות ברומניה ולכן אינכם נדרשים לטוס לרומניה על-מנת לקבל את האזרחות והדרכון. במקרים מסוימים, כל שתדרשו לעשות, לפי הנהלים הרומנים, הוא להגיע לקונסוליה הרומנית בישראל פעם אחת או פעמיים במהלך כל התהליך.

החוק הרומני קובע כי מי שאזרחותו לא נשללה ו/או שלא ויתר עליה כאשר יצא את גבולות רומניה (העולים בשנת 1950, 1951, 1952 וחלק מהעולים בשנת 1964) נדרש באזרוח חובה של הדורות הקודמים על-מנת לקבל אזרחות וכל מי שאזרחותו כן נשללה ו/או שכן ויתר עליה (רובם של העולים בשאר השנים)- לא נדרש באזרוח דורות קודמים וניתן ״לקפוץ״ דור.

דוגמא 1 : רחל נולדה ברומניה ועלתה עם בעלה לארץ בשנת 1950, נולדו לה שני ילדים, תמר ואלון, והבת של אלון, מיקה, הנכדה של רחל, כשהיתה בת 21 רצתה לקבל אזרחות רומנית. במקרה כזה, כדי שהנכדה תקבל אזרחות גם על אביה אלון להתאזרח וגם רחל נדרשת ב״חידוש האזרחות״.

דוגמא 2: משה נולד ברומניה ועלה בשנת 1970, התחתן ונולד לו ילד, שלומי,  ולאחר התואר הראשון ביקש שלומי להוציא אזרחות רומנית, בין היתר כדי ללמוד לתארים מתקדמים בגרמניה. במקרה כזה, שלומי יוכל להוציא אזרחות רומנית לבד ומבלי חובה שאביו יהיה אזרח גם כן.

אחרי שנים של ניסיון, של למידה מתמדת ושל מציאת פתרונות לכל כך הרבה סוגיות, שאלות ומכשולים בירוקרטיים- הגענו למצב שבו הקבוצה, על אנשי המקצוע שלה, יכולים לקבוע, על בסיס נתונים בסיסיים בלבד ועוד בטרם תחילת הליך רשמית, האם קיימת זכאות והסיכויים לקבלת האזרחות והדרכון הרומני בסוף התהליך ולכן, אנו ניקח לטיפולנו רק תיקים בהם אנו סמוכים ובטוחים כי התוצאה תהיה קבלת האזרחות והדרכון, אחרת, אנו חוטאים לאני המאמין שלנו. יתרה מזאת, במקרים בהם לקחנו תחת טיפולנו תיק ונמצא במהלך התהליך, מטעמים התלויים בנו, כי קבלת האזרחות לא תהיה אפשרית- כי אז אנו מתחייבים להעניק החזר כספי, כמצוין בהסכם ההתקשרות בין הצדדים.

תלוי. באופן כללי, אין כלל גורף לפיו לא ניתן לקבל אזרחות רומנית באם המבקש/ת משרת/ת בצבא ו/או בגוף בטחוני כזה או אחר, שכן התשובה תלויה, בסופו של יום, במקרה הפרטני של המבקש/ת, בתפקיד אותו הוא/היא ממלאים, בדרגה ובאופי השירות. מהניסיון שלנו, רבים המקרים בהם אין איסור בקבלת אזרחות רומנית בנסיבות אלו, אך אנו ממליצים בחום לפנות לממונה על משאבי-אנוש ו/או אמרכלות ו/או לממונה הישיר ולבקש לקבל תשובה באופן פרטני בטרם כניסה לתהליך.

ממש לא! כחלק מאמנת השירות שלנו, מהסכם ההתקשרות ההדדי ומרצון להבטיח וודאות וביטחון ללקוחות שלנו, אנו מבקשים כי התמורה בגין התהליך תשולם לפי קצב התקדמות התהליך, לרוב ב- 3 פעימות ובמספר תשלומים לנוחות הלקוחות, כאשר הפעימה האחרונה והגבוהה יותר מבחינת התמורה, משולמת רק בסוף ההליך, לאחר קבלת מסמכי המקור הרומניים במשרדי הקבוצה.

זה כמובן תלוי בנתונים שלך, אבל עם המומחיות והשיטה היסודית
שלנו הצלחנו לקצר את התהליכים למאות אנשים שהשיגו את החלום
ושינו את חייהם

1 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני
2 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני
3 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני
4 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני
5 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני
6 0
פגישת ייעוץ לבירור הזכאות שלך לדרכון רומני

השאירו פרטים ונחזור מיד

השאירו פרטים ונחזור מיד

באופן כללי מאוד (עם חריגים וסייגים), החוק הרומני קובע כי כל מי שנולד ברומניה (לרבות איזורים מסוימים שהיום בשליטת המדינות אוקראינה ומולדובה), ילדיו, ילדי ילדיו וילדי ילדי ילדיו- זכאי לקבלת אזרחות רומנית ודרכון רומני. ולדוגמא: מרסל רוזנברגר נולד בעיר יאשי ברומניה בשנת 1920 ועלה עם הוריו ואשתו הטרייה לישראל בשנת 1947. נולדו להם 3 ילדים בין השנים 1949-1956 ועם השנים הילדים שלהם התחתנו ונולדו גם להם ילדים. כשמרסל נפטר בשיבה טובה בשנת 2015 היו לו 8 נכדים ולאחר שנפטר, הנכד הגדול, לאחר סיום השירות הצבאי, ביקש לברר האם יוכל לקבל אזרחות רומנית והתשובה היא: כן! מאחר ומרסל נולד ברומניה, הן ילדיו של מרסל זכאים לאזרחות רומנית והן נכדיו של מרסל זכאים לאזרחות רומנית וגם ניניו, יהיו זכאים לאזרחות רומנית, על-אף שנפטר.

החוק הרומני, קובע כי הזכאות לאזרחות עוברת ב״ירושה״ ובקשר דם, מכאן, כי בני/בנות זוג, אף אם בנישואין כדין, אינם זכאים לאזרחות מכח הנישואין לאזרח/ית רומניה.  

כן!  אם לאחד מבני הזוג יש אזרחות ודרכון רומני, בן/בת הזוג שאינם מחזיקים באזרחות הרומנית (וכן הילדים), יוכלו להצטרף לבן/בת הזוג המחזיקים באזרחות הרומנית במסגרת ״איחוד משפחות״ ו- ״ויזת בן/בת זוג״ ולשהות, לחיות ולעבוד במדינה המיועדת, כל אחת על-פי תנאיה.

בין שנה לשנתיים, תלוי ב״מסלול״ החוקי הנדרש בהתאם לסטטוס האזרחי של יליד/ת רומניה, לרוב בהתבסס בשנת היציאה מרומניה. באם יליד/ת רומניה לא ויתר/ה על אזרחותו/ה / אזרחותו/ה לא נשללה (עולים מהשנים 1950-1952 וחלק מהעולים בשנת 1964) – התהליך ייארך כשנה (במקרים מסוימים אף בתוך 8-9 חודשים). באם יליד/ת רומניה ויתר/ה על אזרחותו/ה / אזרחותו/ה נשללה (העולים בשאר השנים)- התהליך ייארך בין שנה וחצי לשנתיים. 

כן! הדרישה הבסיסית ביותר כחלק מתהליך קבלת האזרחות היא הוכחת לידה, באמצעות תעודת לידה מרומניה (Certificat de naștere). להרבה מאוד מהזכאים או מילדי הזכאים ו/או נכדי הזכאים אין תעודת לידה ו/או מסמכים מרומניה ובמקרה כזה, אנו נדאג להנפקת תעודת לידה ישירות ברומניה, כחלק אינטגרלי מהשירות שלנו ובאמצעות אחד ממשרדי עורכי-הדין עמם אנו עובדים, בחלוקה למחוזות השונים ברומניה והסקטורים השונים בבוקרשט, גם במקרים בהם יליד/ת רומניה כבר אינם בין החיים.

מאחר ויש להראות זהות בין המסמכים השונים ולהראות את הקשר המשפחתי בין הזכאים השונים, בכל מקרה של שינוי שם, יש לצרף תיעוד לשינוי והדבר פשוט ביותר- באמצעות ״תעודה המעידה על שינוי שם״ אותה מנפיקה רשות האוכלוסין וההגירה במשרד הפנים ובמקרה הצורך, במקרים מורכבים יותר, אם כתוצאה מטעויות רישום ו/או אימוצים ו/או אחרים- קיימת אפשרות לפנות לערכאות המשפטיות, הן בישראל והן ברומניה לצורך קבלת האישור הנדרש.

רשימת המסמכים הדרושים (מעבר להוכחת הלידה ברומניה) כוללת בעיקר מסמכי תיעוד רשמיים של מדינת-ישראל כגון: תעודת לידה (לילידי ישראל), תמצית רישום אוכלוסין, תעודה המעידה על שינוי שם (במקרה הצורך), תעודה המעידה על אזרחות ישראלית, תעודת נישואין/תעודת גירושין, ״תעודת יושר״ ומסמכים נוספים לפי העניין. את כל המסמכים ניתן לקבל ישירות בלשכות רשות האוכלוסין וההגירה השונות בארץ (משרד הפנים), המועצות הדתיות ואת חלקם אף להזמין דרך האינטרנט ישירות לבית ו/או ישירות לקונסוליה הרומנית (״תעודת היושר הקונוסולרית״).

כן. החוק הרומני קובע כי הזכאות עוברת ב״ירושה״ גם במקרה והזכאים הראשוניים נפטרו ולכן, גם במקרים כאלו, אנו יכולים להשיג הוכחות לידה גם מעל ל- 75 שנים אחורה בזמן.

לא. אנחנו עושים את כל התהליך עבורכם ישירות ברומניה ולכן אינכם נדרשים לטוס לרומניה על-מנת לקבל את האזרחות והדרכון. במקרים מסוימים, כל שתדרשו לעשות, לפי הנהלים הרומנים, הוא להגיע לקונסוליה הרומנית בישראל פעם אחת או פעמיים במהלך כל התהליך.

החוק הרומני קובע כי מי שאזרחותו לא נשללה ו/או שלא ויתר עליה כאשר יצא את גבולות רומניה (העולים בשנת 1950, 1951, 1952 וחלק מהעולים בשנת 1964) נדרש באזרוח חובה של הדורות הקודמים על-מנת לקבל אזרחות וכל מי שאזרחותו כן נשללה ו/או שכן ויתר עליה (רובם של העולים בשאר השנים)- לא נדרש באזרוח דורות קודמים וניתן ״לקפוץ״ דור.

דוגמא 1 : רחל נולדה ברומניה ועלתה עם בעלה לארץ בשנת 1950, נולדו לה שני ילדים, תמר ואלון, והבת של אלון, מיקה, הנכדה של רחל, כשהיתה בת 21 רצתה לקבל אזרחות רומנית. במקרה כזה, כדי שהנכדה תקבל אזרחות גם על אביה אלון להתאזרח וגם רחל נדרשת ב״חידוש האזרחות״.

דוגמא 2: משה נולד ברומניה ועלה בשנת 1970, התחתן ונולד לו ילד, שלומי,  ולאחר התואר הראשון ביקש שלומי להוציא אזרחות רומנית, בין היתר כדי ללמוד לתארים מתקדמים בגרמניה. במקרה כזה, שלומי יוכל להוציא אזרחות רומנית לבד ומבלי חובה שאביו יהיה אזרח גם כן.

אחרי שנים של ניסיון, של למידה מתמדת ושל מציאת פתרונות לכל כך הרבה סוגיות, שאלות ומכשולים בירוקרטיים- הגענו למצב שבו הקבוצה, על אנשי המקצוע שלה, יכולים לקבוע, על בסיס נתונים בסיסיים בלבד ועוד בטרם תחילת הליך רשמית, האם קיימת זכאות והסיכויים לקבלת האזרחות והדרכון הרומני בסוף התהליך ולכן, אנו ניקח לטיפולנו רק תיקים בהם אנו סמוכים ובטוחים כי התוצאה תהיה קבלת האזרחות והדרכון, אחרת, אנו חוטאים לאני המאמין שלנו. יתרה מזאת, במקרים בהם לקחנו תחת טיפולנו תיק ונמצא במהלך התהליך, מטעמים התלויים בנו, כי קבלת האזרחות לא תהיה אפשרית- כי אז אנו מתחייבים להעניק החזר כספי, כמצוין בהסכם ההתקשרות בין הצדדים.

תלוי. באופן כללי, אין כלל גורף לפיו לא ניתן לקבל אזרחות רומנית באם המבקש/ת משרת/ת בצבא ו/או בגוף בטחוני כזה או אחר, שכן התשובה תלויה, בסופו של יום, במקרה הפרטני של המבקש/ת, בתפקיד אותו הוא/היא ממלאים, בדרגה ובאופי השירות. מהניסיון שלנו, רבים המקרים בהם אין איסור בקבלת אזרחות רומנית בנסיבות אלו, אך אנו ממליצים בחום לפנות לממונה על משאבי-אנוש ו/או אמרכלות ו/או לממונה הישיר ולבקש לקבל תשובה באופן פרטני בטרם כניסה לתהליך.

ממש לא! כחלק מאמנת השירות שלנו, מהסכם ההתקשרות ההדדי ומרצון להבטיח וודאות וביטחון ללקוחות שלנו, אנו מבקשים כי התמורה בגין התהליך תשולם לפי קצב התקדמות התהליך, לרוב ב- 3 פעימות ובמספר תשלומים לנוחות הלקוחות, כאשר הפעימה האחרונה והגבוהה יותר מבחינת התמורה, משולמת רק בסוף ההליך, לאחר קבלת מסמכי המקור הרומניים במשרדי הקבוצה.

השאירו פרטים ונחזור מיד

דילוג לתוכן